Ontwerpbestemmingsplan Recreatiegebied De Slingeplas Bredevoort

Logo Aalten

Met ingang van 6 april 2018 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan Recreatiegebied De Slingeplas Bredevoort ter inzage. Dit bestemmingsplan biedt ruimte voor verblijfsrecreatie, recreatieve voorzieningen en evenementen op het recreatiegebied De Slingeplas in Bredevoort. Dit plan is een uitwerking van de in 2016 vastgestelde gebiedsvisie Slingeplas.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00085-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Bekendmakingen/Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 Aalten).

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Recreatiegebied De Slingeplas Bredevoort”.

Informatie

Op 12 april 2018 van 19:30 uur tot 21.00 uur is er een informatiebijeenkomst in ’t Grachthuys, Kruittorenstraat 1 in Bredevoort. U kunt hier kennis nemen van het ontwerpbestemmingsplan en vragen stellen aan medewerkers van Leisurelands en gemeente.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33.

 

Naar boven