Bekendmaking terinzagelegging ontwerp exploitatieplan “Bedrijvenpark H2O”

Logo Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken bekend dat voor het “Bedrijvenpark H2O” een ontwerp exploitatieplan in procedure wordt gebracht. Het exploitatieplan hangt samen met het bestemmingsplan “Bedrijvenpark H2O”. Dit bedrijvenpark is gelegen in zowel de gemeente Hattem als de gemeente Oldebroek.

Het exploitatieplan gaat zowel over gronden die zijn gelegen in de gemeente Hattem als over gronden die zijn gelegen in de gemeente Oldebroek. Het is dan ook aan te merken als een intergemeentelijke exploitatieplan. Het exploitatieplan betreft het gebied aan weerszijden van de Duurzaamheidsstraat in de gemeente Oldebroek en wordt begrensd door de Zuiderzeestraatweg en de spoorweg “Hanzelijn” in de gemeente Hattem.

Het exploitatieplan geeft aan op welke wijze het gebied zal worden bebouwd met bedrijven en geeft de gemeente een wettelijke basis voor het verhalen van kosten. Het kostenverhaal gaat over de financiële bijdrage die particulieren en bedrijven aan de gemeente betalen voor de aan te leggen en reeds aangelegde infrastructuur (wegen, riolering, groenvoorzieningen, etc.).

Terinzageligging

Ter uitvoering van artikel 6.14, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het exploitatieplan met ingang van 5 april 2018 voor zes weken (tot 16 mei 2018) op afspraak ter inzage in het stadhuis. Een afspraak kan gemaakt worden via www.hattem.nl/afpspraak of (038) 443 16 16. Ook is het plan raadpleegbaar via de gemeentelijke website (https://www.hattem.nl/Inwoners/Wonen_en_ver_bouwen/Ruimtelijke_plannen/Bestemmingsplannen_in_voorbereiding/Bestemmingsplan_Bedrijvenpark_H2O) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Een ieder die bedenkingen heeft tegen het ontwerp exploitatieplan wordt in de gelegenheid gesteld een zienswijze in te dienen gedurende de termijn van terinzagelegging. Dit kan schriftelijk bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp exploitatieplan Bedrijvenpark H2O’. Mondelinge zienswijzen kunnen zowel persoonlijk (op afspraak) als telefonisch worden doorgegeven aan een medewerker van cluster Vergunningverlening & Handhaving.

 

Het college van de gemeente Hattem, 4 april 2018

Naar boven