Ontwerpbestemmingsplan ‘Tiendweg Oost, ten westen van 1’ en ontwerpbesluit hogere waarden

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Tiendweg-Oost ten westen van 1’ en het ontwerpbesluit tot het vaststellen van een hogere geluidswaarden met ingang van 4 april 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Ten oosten van Tiendweg Oost, nr 1 in Lekkerkerk wordt één vrijstaande woning gerealiseerd. Het plangebied ligt aan de oostzijde van de dorpskern Lekkerkerk en wordt aan de noordzijde begrensd door de Tiendweg Oost. Het perceel ligt binnen de geluidzone van industrieterrein Dammestraat. Om de woningen mogelijk te maken worden hogere waarden voor industrielawaai en wegverkeerslawaai vastgesteld.

Ter inzage legging

Vanaf woensdag 4 april 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit tot het vaststellen van een hogere geluidswaarden en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit tot het vaststellen van een hogere geluidswaarde en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl inwoners / bouwen en wonen / bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931. BP1607BG018-ON01. 

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevr. B. de Jonge van afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, tel. 14 0182, b.dejonge@krimpenerwaard.nl.

Zienswijze ontwerpbesluit vaststellen hogere geluidswaarden

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 - 54 50 000). Uw zienswijzen kunnen tevens per e-mail worden ingediend via info@odmh.nl.

 

Stolwijk, 3 april 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

 

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

 

Naar boven