Besluit tot vaststelling van hogere waarden ten behoeve van bouwplan aan Surinameweg 11 te Haarlem

Logo Haarlem

Het college van B&W heeft op grond van de artikelen 82, 83 en 110a van de Wet geluidhinder en afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht hogere waarden dan de in de Wet geluidhinder genoemde voorkeursgrenswaarden voor de geluidsbelasting op de gevels van de nieuw te realiseren woningen aan Surinameweg 11 te Haarlem vastgesteld.

Het besluit ligt met het daarbij behorende stuk op grond van afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 29 maart 2018 tot en met vrijdag 11 mei 2018 ter inzage bij de afdeling Dienstverlening aan de Zijlvest 39 te Haarlem. U kunt daarvoor terecht op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden gemotiveerd beroep aantekenen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Beroep kan worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingediend en door degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Naar boven