Besluit van het bestuur tot het verlenen mandaat

  • 1. In de ‘Mandaatregeling Raad voor Rechtsbijstand’ geldend vanaf 23 juni 2016 is in artikel X mandaat verleend aan de teamleider Bureau Wet schuldsanering natuurlijke personen tot het nemen van beslissingen op bezwaar.

    Het mandaat tot het nemen van deze beslissingen wordt bij ontstentenis van de teamleider verleend aan de heer J.H.M. von den Hof, directeur programmadirectie Raad voor Rechtsbijstand.

  • 2. In de ‘Mandaatregeling Raad voor Rechtsbijstand’ geldend vanaf 23 juni 2016 is in artikel Xa mandaat verleend aan de teamleider Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers tot het nemen van beslissingen op bezwaar.

    Het mandaat tot het nemen van deze beslissingen wordt bij ontstentenis van de teamleider verleend aan de heer J.H.M. von den Hoff, directeur programmadirectie Raad voor Rechtsbijstand.

  • 3. De bevoegdheden die in artikel 10 van het Bestuursreglement van de Raad voor Rechtsbijstand zijn toegekend aan de teamleiders Bureau Wet schuldsanering natuurlijke personen en Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers worden bij ontstentenis van deze teamleiders tevens toegekend aan de heer J.H.M. von den Hoff, directeur programmadirectie Raad voor Rechtsbijstand.

Aldus besloten te Utrecht, 30 januari 2018

J.H. Gerritsen Algemeen directeur/bestuurder Raad voor Rechtsbijstand

Naar boven