Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Hollum – Jan Jacobsweg’ 

Logo Ameland

Overeenkomstig artikel 3.8.1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat, met ingang van donderdag 29 maart 2018, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hollum- Jan Jacobsweg. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een woning op de percelen op en naast het parkeerterrein aan de Jan Jacobsweg te Hollum, kadastraal bekend onder gemeente Ballum, sectie G, nummer 2577 (deels) en gemeente Ballum, sectie H, nummer 18 (deels).Het ontwerpbestemmingsplan, met planidentificatienummer NL.IMRO.0060.20171795-ON01 bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.  

 

Indienen zienswijze 

Eenieder kan tijdens de periode van ter inzage ligging zienswijzen indienen tot en met woensdag 9 mei 2018. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan Burgemeester en wethouders van Ameland, Postbus 22, 9160 AA Hollum. Aangegeven dient te worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via de internetsite van de gemeente Ameland: www.ameland.nl

 

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Vergunningen via telefoonnummer (0519) 555 555. De tijdig ingediende zienswijzen worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad. 

 

Ballum, 28 maart 2018

College van burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland

Namens deze:

A. de Hoop, burgemeester

Naar boven