Gemeente Bernheze - vastgesteld bestemmingsplan Binnenweg ong Heesch – 28 maart 2018

Logo Bernheze

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 15 maart 2018 het bestemmingsplan ‘Binnenweg ong.’ Heesch is vastgesteld.

Inhoud:

Het bestemmingsplan regelt het realiseren van drie ruimte-voor-ruimtewoningen aan de Binnenweg in Heesch.

Inzage :

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 29 maart 2018 gedurende 6 weken (op afspraak) ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPBinnenwegong-vg01) en www.bernheze.org.

Beroepsmogelijkheid:

Belanghebbenden kunnen tegen het vaststellingsbesluit binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding:

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven