Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Erve Lankheet 2018 Bentelo".

Logo Hof van Twente

Van 29 maart 2018 tot en met 9 mei 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Erve Lankheet 2018 Bentelo" voor een ieder ter inzage.

 

Met deelname van de rood voor rood-regeling is de locatie Bentelosestraat 38 in het verleden aangewezen als een ontwikkellocatie voor vier compensatiewoningen. Inmiddels zijn 3 woningen gerealiseerd. De initiatiefnemers willen nu de vierde woning realiseren ter compensatie van de sloop van agrarische bebouwing ter plaatse van de Beldsweg 16 te Ambt Delden en het gebruik van een sloopvoucher van de Bentelosestraat 22 te Hengevelde. Het plan is niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan omdat de woning gedeeltelijk buiten de daarvoor opgenomen aanduiding is gesitueerd.

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is deze herziening opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxLankheet2018-/NL.IMRO.1735.BGxLankheet2018-OP10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

28 maart 2018.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven