Ontwerpwijzigingsplan Food Center Amsterdam - De Kweker

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van  Amsterdam maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening  het volgende bekend:

 

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 20 maart 2018 het ontwerpwijzigingsplan Food Center Amsterdam - De Kweker vrijgegeven voor terinzagelegging.

 

Wijzigingsplan

Het plangebied van het ontwerpwijzigingsplan Food Center Amsterdam - De Kweker is gesitueerd aan de noordwest zijde van het afgesloten Food Center- terrein, dat gelegen is tussen de Jan van Galenstraat (zuidzijde) en de Zeebergweg (noodzijde) en het Westelijk- en Oostelijk Marktkanaal.

 

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in een wijziging van de conserverende bestemming Bedrijventerrein naar de op ontwikkeling gerichte bestemming Bedrijventerrein - Uit te werken. Deze wijziging is nodig om vervolgens een uitwerkingsplan te kunnen opstellen voor een nieuw bedrijfsgebouw voor groothandel De Kweker. Het betreft een wijziging van technische aard, waarbij gebruik wordt gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid uit het onherroepelijke bestemmingsplan Food Center Amsterdam (2e herstelbesluit).

 

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan Food Center Amsterdam - De Kweker ligt met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van donderdag 29 maart 2018 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij:

 

  • -

    Stadsloket stadsdeelkantoor West , Bos en Lommerplein 250, te Amsterdam, geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur.  

 

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken is tevens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) van het wijzigingsplan is NL.IMRO.0363.E1801BPGST-OW01. Het plan is raadpleegbaar via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.E1801BPGST-OW01

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.E1801BPGST-OW01

 

Inloop- en informatieavond

Op maandag 16 april 2018 wordt van 17.00 uur tot 20.00 uur een inloop- en informatieavond gehouden in het Kantoor beheer FCA aan de Jan van Galenstraat 4 te Amsterdam.

Medewerkers van de gemeente Amsterdam en van de ontwikkelaar Martkwartier zijn hier aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan Food Center Amsterdam- De Kweker naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kunnen worden ingebracht bij burgemeester en wethouders  van Amsterdam, per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. Ronald de Graaf.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, Ronald de Graaf (tel 020-2530175, of 14020).

Amsterdam, 28 maart 2018

 

burgemeester en wethouders

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

J.J. van Aartsen

waarnemend burgemeester

Naar boven