Kennisgeving inzage ontwerp-omgevingsvergunning Krabbenhoekseweg 2 te Nieuwerkerk

Logo Schouwen-Duiveland

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van drie permanente standplaatsen op een minicamping op het adres Krabbenhoekseweg 2 te Nieuwerkerk. Het perceel is kadastraal bekend als Duiveland, sectie G, nummer 32.

 

Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan het plan voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor de genoemde activiteit dient een planologische wijziging doorgevoerd te worden conform artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º Wabo.

 

De aanvraag, de ontwerp beschikking, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn digitaal in te zien op www.schouwen-duiveland.nl.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, postbus 5555, 4300 JA te Zierikzee. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer (0111) 45 22 52.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de rechtbank Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg, door:

belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

 

belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

 

belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp besluit.

 

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

 

 

Zierikzee, 26 maart 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven