[Vaststelling uitwerkingsplan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ - zaaknummer 23119]

Logo Wijk bij Duurstede

[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede heeft het op basis van een eerder besluit op 30 januari 2018 het uitwerkingsplan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ vastgesteld direct na het einde van de ter visie legging van het ontwerp.

Het uitwerkingsplan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ voorziet in een planologisch-juridisch kader om de bouw van 40 woningen mogelijk te maken binnen de uitwerkingsbevoegdheid van het bestemmingsplan ‘Woongebieden Wijk bij Duurstede 2016’. Van deze 40 woningen zijn 22 woningen aangewezen als starterswoningen.

 

Het vastgestelde uitwerkingspan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 29 maart 2018 gedurende zes weken in te zien via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbddirkfock-uva1

 

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging (29 maart 2018 tot 9 mei 2018) schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het uitwerkingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het uitwerkingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.]

[28-03-2018]

[gemeente Wijk bij Duurstede]

Naar boven