Ter inzagelegging voorontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen”, gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Volgens artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Lingewaal bekend dat zij een bestemmingsplan willen voorbereiden voor het realiseren van woningen op de hoek van de Achterweg met de Vervoornlaan te Herwijnen.

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat met ingang van 29 maart 2018 gedurende een periode van vier weken het voorontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen” met planidentificatienummer “NL.IMRO.0733.BpHwnAchterwVervoo-VO01” ter inzage ligt.

 

Het plan:

Voor de locatie geklemd tussen de Achterweg en de Vervoornlaan wordt door middel van het voorliggend plan woningbouw voorzien, namelijk in de vorm van twee vrijstaande woningen aan de Achterweg en vier patiowoningen aan de noordzijde van het plangebied. Aangezien het project in strijd is met het geldende bestemmingsplan wordt een bestemmingsplanherzieningsprocedure ter plaatse gevoerd.

 

Inspraak:

Vanaf 29 maart kunt u over dit project voor een periode van vier weken uw mening geven aan het college van Lingewaal. De inspraakperiode eindigt op 25 april. Het voorontwerpbestemmingsplan is gedurende deze periode in te zien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.BpHwnAchterwVervoo-VO01 en gedurende openingstijden in het gemeentehuis te Asperen.

 

U kunt uw inspraakreactie onder vermelding van “Inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen” richten aan info@lingewaal.nl of per brief aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal, postbus 1014 4147 ZG Asperen.

 

Naar boven