Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning willen verlenen voor het plan “aanleg ontsluiting en parkeervoorziening Alfa Thull” aan Thull 15-19 te Schinnen.

Het plan is gericht op het aanleggen van een nieuwe ontsluiting en parkeervoorziening op de gronden van- en aansluitend aan het terrein van de Alfa brouwerij te Thull.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 maart 2018 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Schinnen.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Schinnen, Scalahof 1 te Schinnen. Als u mondeling een zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling & Beheer, telefoon 14 046.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend, als u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

 

Schinnen, 21 maart 2018

Naar boven