Ontwerp weigering omgevingsvergunning en ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen Noorderweg 134C in Wijdewormer, bouw van 3 woningen

Logo Wormerland

Ingediend op: 4 oktober 2016

Ons kenmerk:WB/2016/0297

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning te weigeren voor het bouwen van drie woningen op het adres Noorderweg 134C in Wijdewormer. De gemeenteraad heeft geweigerd een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af te geven.

Inzage: Het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen, om niet af te wijken van de bepalingen van het bestemmingsplan Landelijk Gebied gemeente Wormerland met de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken (29 maart 2018 tot 10 mei 2018) ter inzage in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer.

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en de weigering ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer, postbus 20 1530 AA Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Gebiedsontwikkeling, telefoon: 075-651 21 00

Dit bericht wordt ook bekendgemaakt in de Zaankanter. De bekendmaking in de Zaankanter is leidend. Deze digitale kennisgeving is een extra service.

 

Naar boven