Beschikking verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure: Slappedel 8a te Woudenberg

Logo Woudenberg

Op 6 februari 2018 hebben burgemeester en wethouders van Woudenberg een omgevingsvergunning verleend met toepassing van de uitgebreide procedure voor het realiseren van een varkensstal voor het op biologische wijze houden van 700 varkens.

Ter inzage

Het besluit, met de daarbij behorende stukken, ligt vanaf 28 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. Het besluit kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via het plannummer: NL.IMRO.0351.OV2017Slappedel8a-vg01.

Reactieve aanwijzing

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op 13 maart 2018 besloten voor de verleende omgevingsvergunning een reactieve aanwijzing te geven. De reactieve aanwijzing heeft tot gevolg dat de betreffende onderdelen van de omgevingsvergunning geen deel van de vastgestelde omgevingsvergunning blijven uitmaken. De reactieve aanwijzing kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via het plannummer: NL.IMRO.9926.RA0318SLAPPEDEL8A-VA01.

Beroepsclausule omgevingsvergunning

Vanaf de dag na publicatie van dit besluit staat gedurende zes weken beroep open voor:

  • 1.

    Belanghebbenden die van de mogelijkheid tot het geven van zienswijzen gebruik hebben gemaakt

  • 2.

    Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit

  • 3.

    Belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit

  • 4.

    Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die zijn aangebracht in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit

 

Het beroepsschrift zendt u aan, Rechtbank Midden Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht

 

De omgevingsvergunning treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, met uitzondering van de in de reactieve genoemde onderdelen van de omgevingsvergunning.

Indien echter met het oog op de vereiste spoed naast het beroep ook wordt verzocht om een voorlopige voorziening, dan wordt de vergunning pas van kracht, als op dat verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan ook de Rechtbank Midden Nederland op bovengenoemd adres. Zowel aan het indienen van beroep als aan het verzoeken om voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden.

 

Beroepsclausule reactieve aanwijzing

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van bekendmaking tegen de reactieve aanwijzing beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Daarvoor is een griffierecht verschuldigd. De actuele tarieven kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Indien beroep is ingesteld, kan ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd als er tijdelijk maatregelen nodig zijn waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht. Het verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarbij is hetzelfde griffierecht opnieuw verschuldigd.

 

Naar boven