Bestemmingsplan kennisgeving

Logo Venray

Burgemeester en Wethouders van Venray zijn voornemens, op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bestemmingsplan voor te bereiden:

 

- Geysterseweg 23 Oostrum (NL.IMRO.0984.BP18003)

 

Het plangebied is gelegen binnen het bestemmingsplan Buitengebied, grenzend aan de noordelijke rand van de kern Oostrum. Initiatiefnemers zijn voornemens om op het perceel kadastraal bekend als gemeente Venray, sectie S nummer 1824 en plaatselijk als Geysterseweg 23 te Oostrum, de huidige tot wonen bestemde boerderijwoning gedurende 10 jaar in gebruik te nemen voor de huisvesting van buitenlandse werknemers. Op het naastgelegen perceel nummer 1823 wordt een nieuwe woning mogelijk gemaakt, welke wordt georiënteerd op de Zuiderbergweg. Binnen onderhavig bestemmingsplan wordt de realisatie van de nieuwe woning mogelijk gemaakt, onder de voorwaarde dat de tijdelijke huisvesting van buitenlandse werknemers binnen 10 jaar na het onherroepelijk worden van onderhavig bestemmingsplan zal worden gestaakt en de hiervoor gebruikte bebouwing wordt gesloopt. Voor de tijdelijke huisvesting van buitenlandse werknemers zal een omgevingsvergunning worden aangevraagd waarbij gebruik wordt gemaakt van de kruimelgevallenregeling.

 

Met betrekking tot het voornemen liggen nog geen stukken ter inzage en wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Dit voornemen is niet aan een onafhankelijke instantie toegestuurd ter advisering. Te zijner tijd bestaat de mogelijkheid om zienswijzen met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan naar voren te brengen.

Naar boven