Bestemmingsplan Abraham Kroesweg Oost

Logo Waddinxveen

De gemeenteraad van Waddinxveen heeft op 13 december 2017 het bestemmingsplan ‘Abraham Kroesweg Oost’ gewijzigd vastgesteld. Tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ontvangen. De toelichting van het vastgestelde bestemmingsplan is naar aanleiding van aanvullende onderzoeken ambtshalve aangepast ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk voor het aanwezige glastuinbouwbedrijf om het gehele areaal te moderniseren en de voormalige bedrijfswoning Abraham Kroesweg 31Bis te verplaatsen naar de Zesde tochtweg. Deze ontwikkelingen zijn niet mogelijk binnen de regels van het vigerende bestemmingsplan Zuidplas -Noord. Om het planologisch mogelijk te maken is het bestemmingsplan ´Abraham Kroesweg oost´ opgesteld. De bouw- en gebruiksmogelijkheden in het bestemmingsplan zijn afgestemd op de mogelijkheden uit het naastgelegen bestemmingsplan Glasparel+. Het plangebied is gelegen aan de Abraham Kroesweg Oost in het westelijk gelegen buitengebied van Waddinxveen. Voor de exacte begrenzing wordt u verwezen naar de stukken.

Raadplegen van het Bestemmingsplan Abraham Kroesweg Oost

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan zijn met ingang van 11 januari 2018 gedurende zes weken (tot en met 21 februari 2018) raadpleegbaar via de computer bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het plan is ook raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het bestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPabrkroeswgoost-0401).

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen gedurende de termijn van terinzagelegging, kunnen schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan “Abraham Kroesweg Oost”. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Voor meer informatie over deze publicatie of het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer U. Yntema via 14 0182.

Naar boven