Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Tweekarspelenweg 3 Blijham en plan-MER

Logo Westerwolde

Burgemeester en wethouders van Westerwolde maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Tweekarspelenweg 3 Blijham” (incl. bijbehorende plan-MER) vanaf 29 maart 2018 gedurende een periode van zes weken op de volgende wijzen ter inzage ligt:

- in papieren vorm in (en gedurende de openingstijden van) de gemeentehuizen in Wedde en Sellingen;

- digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1950.BP1801-on01.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om het ter plaatse gevestigde melkveebedrijf uit te breiden. Het bestemmingsplan is MER-plichtig op basis van de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage. In verband met deze plicht zijn de milieueffecten van het plan onderzocht. Het plan-MER is als bijlage in de toelichting van het bestemmingsplan opgenomen.

Gedurende de terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en het plan-MER kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor dient u binnen de genoemde termijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0599 – 320220.

 

Naar boven