Ontwerp-omgevingsvergunning Wittenoordseweg 16 Renswoude

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het plaatsen van 72 zonnepanelen op de gronden achter de woning op het adres Wittenoordseweg 16 te Renswoude met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (projectafwijkingsbesluit).

De gemeenteraad heeft op 6 maart 2018 de vereiste ontwerp-verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

De ontwerp-omgevingsvergunnning en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf heden gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Renswoude en zijn in te zien bij de afdeling Omgevingsbeheer op werkdagen tussen 9 en 12 uur en op afspraak buiten openingstijden. Het plan is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot 8 mei 2018 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om zijn of haar zienswijze op deze ontwerpbesluiten kenbaar te maken. Dit kan naar keuze mondeling of schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 3927 ZL te Renswoude. Een mondelinge zienswijze kan worden ingediend door binnen de genoemde termijn een afspraak te maken met mevrouw E. Zech.

Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/

e.zech@renswoude.nl )

Renswoude, 26 maart 2018

Naar boven