Vaststelling bestemmingsplan “Roeventerschans ongenummerd”, gemeente Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locatie Roeventerschans ongenummerd heeft de gemeenteraad op 13 maart 2018 het bestemmingsplan vastgesteld voor het verwijderen van twee bouwkavels voor woningen   (bestemmingsplan “Roeventerschans ongenummerd” ) (NL.IMRO.0946.BPRoeventer2017-VA01.)

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 23 maart tot en met 3 mei 2018 bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerp. Er is een zin in de toelichting toegevoegd die de aanleiding voor het plan verduidelijkt, verder is het plan ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp.. Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die buiten hun schuld niet in staat waren om een zienswijze in te dienen. Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk binnen de inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met Esther van der Linden van de afdeling Dienstverlening.

 

Nederweert, 22 maart 2018

De gemeenteraad van Nederweert

Naar boven