Ontwerpbesluiten Decathlon en Kwantum aan Sontplein 2-2 t/m 4 te Groningen

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de volgende ontwerpbesluiten met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 29 maart 2018 gedurende zes weken gelijktijdig ter inzage liggen bij het Loket Bouwen en Wonen van de gemeente Groningen aan Harm Buiterplein 1 te Groningen:

- Het ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning voor het vestigen van een Decathlon en een Kwantum aan Sontplein 2-2 t/m 4 te Groningen (kadastraal bekend sectie P, perceelnummers 1052 en 1321) betreffende een bouwactiviteit, activiteit strijdig gebruik en een reclameactiviteit.

- Het ontwerpverkeersbesluit voor het plaatsen van borden C2 en C3, waardoor eenrichtingsverkeer wordt ingesteld bij de entree van het Sontplein.

De gemeenteraad heeft op 27 september 2017 de coördinatieregeling, bedoeld in artikel 3.30 van de Wetruimtelijke ordening, op dit project van toepassing verklaard. Dit betekent dat bovengenoemde besluiten met toepassing van artikel 3.30 en 3.31van de Wet ruimtelijke ordening en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht gecoördineerd worden voorbereid en bekendgemaakt. Op de ontwerpbesluiten is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Vanaf 29 maart 2018 tot en met 9 mei 2018 kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, afdeling VTH, Postbus 7081, 9701 JB Groningen. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen kunt u een afspraak maken met het Loket Bouwen en Wonen van de afdeling VTH, tel. 14 050.

Het Loket Bouwen en Wonen is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op voornoemd adres kunnen de stukken worden ingezien. Ook kan daar desgewenst een kopie van de stukken tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges worden verkregen.

Ter voorkoming van misverstanden wordt erop gewezen dat beroep tegen een uiteindelijk besluit in beginsel slechts kan worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerp daarvan én men belanghebbend is.

Gemeente Groningen, 28 maart 2018

 

Naar boven