Ontwerpbestemmingsplan Kromme Esse 2b, Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 13 maart 2018 heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Kromme Esse 2b.

De eigenaar van de voormalige agrarische bedrijfswoning aan de Kromme Esse 2b wenst deze om te zetten naar een plattelandswoning. De Wet Plattelandswoningen maakt het mogelijk om bedrijfswoningen af te splitsen zonder dat het bijbehorende agrarische bedrijf, waartoe de woning behoorde, milieutechnisch door de voormalige bedrijfswoning wordt belemmerd.

Het plangebied is gelegen aan Kromme Esse 2b Waddinxveen. In het kaartje is de globale ligging van het plangebied weergegeven. Voor de exacte begrenzing wordt u verwezen naar de stukken.

Situering plangebied (rood omlijnd) en omgeving

Raadplegen van het ontwerpbestemmingsplan Kromme Esse 2b

Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 22 maart 2018 gedurende zes weken (tot en met 2 mei 2018) is via de computer bij de Publieksbalie op het gemeentehuis raadpleegbaar, Beukenhof 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPkrommeesse2b-0301). Het plan is ook raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl

Zienswijzen

U kunt tot en met 2 mei 2018 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kromme Esse 2b”. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen over deze publicatie of het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevr. N. Broeke via telefoonnummer 14 0182. Alle ontvankelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden gebundeld, geanonimiseerd, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Waddinxveen, 13 maart 2018

Naar boven