Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning en Ontwerpbesluit hogere grenswaarde, Laan van Spartaan - middenkavel, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het algemeen bestuur maakt overeenkomstig het wettelijk bepaalde bekend dat in verband met het voornemen tot verlenen van een omgevingsvergunning, het ontwerp-besluit inclusief de daarbij behorende stukken met ingang van 22 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt bij het stadsloket van stadsdeel West, Bos en Lommerweg 250.

 

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning:

Laan van Spartaan - middenkavel, een omgevingsvergunning te verlenen voor het project ‘het realiseren van een wooncomplex met 319 woningen, bestaande uit Young professional woningen, appartementen, eengezinswoningen, collectieve voorzieningen, 13 commerciële ruimten, een parkeergarage en inpandige parkeervoorzieningen op de locatie Laan van Spartaan – Middenkavel in Amsterdam, onder de in dit besluit gestelde voorwaarden, OLO 2343925.

 

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde:

Laan van Spartaan - middenkavel, een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen voor wegverkeerslawaai vanwege de Rijksweg A10 van 53 dB(A) voor 16 woningen, vanwege de Jan van Galenstraat voor 55 dB(A) voor 20 woningen vanwege Spoorweglawaai 60 dB (A) voor 20 woningen en vanwege de Metrolijn 50: 49 dB(A) voor 8 woningen ter plaatse van Laan van Spartaan - Middenkavel in Amsterdam, OLO 2343925.

 

Een ieder kan tegen de ontwerpen een zienswijze indienen.

 

Het algemeen bestuur van Stadsdeel West deelt mee dat u in verband met wettelijke bepalingen de volgende plannen kan inzien bij het Vergunningenloket op het stadsdeelkantoor West, Bos en Lommerplein 250. Dat kan op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur, op dinsdag van 7.30 tot 15.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 19.00 uur. Wanneer u van te voren een afspraak maakt via

loketvergunningen@west.amsterdam.nl , onder vermelding van het OLO of Liaan nummer leggen wij het dossier voor u klaar.

Naar boven