Ontwerp Wijzigingsplan “Vresselseweg 47 Sint-Oedenrode” (gemeente Meierijstad).

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad maken bekend dat met ingang van donderdag 22 maart 2018 tot en met woensdag 2 mei het ontwerpbesluit “wijzigingsplan Vresselseweg 47 ” (NL.IMRO.1948.BGO000WP0032017W-ON01) met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

 

Het onderhavige wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de agrarische bestemming van de locatie Vresselseweg 47 in een bedrijfsbestemming ten behoeve van statische opslag op het perceel plaatselijk bekend Vresselseweg 47 te Sint-Oedenrode, kadastraal bekend gemeente Meierijstad, ODR01, sectie L, nummers 562 en 564.

 

Ter inzage

Het ontwerp van het wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken liggen gedurende de bovengenoemde termijn voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden.

Tevens is het wijzigingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder de bovenvermelde IMRO-codering.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met J. den Otter van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 381 827.

 

Veghel, 19 maart 2018

 

Publicatie in: 

 

  • 1.

    Gemeenteblad Meierijstad 

  • 2.

    Staatscourant 

Naar boven