Ontwerp omgevingsvergunning restaureren landgoed Soeterbeek, Soeterbeek 8 Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerp omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 19 maart 2018 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit: ‘het slopen, verstoren, verplaatsen of in enig opzicht wijzigen van een rijksmonument of het herstellen, gebruiken of laten gebruiken van een rijksmonument op een wijze waardoor het wordt ontsierd of in gevaar gebracht’(artikel 2.1 lid 1 onderdeel f Wabo).

Het adres is Soeterbeek 8 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2017-0157. Het betreft het restaureren van landgoed Soeterbeek.

Ter inzage legging

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 23 maart 2018 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan een ieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen, 22 maart 2018

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven