Bestemmingsplan Bouwlocaties Tull en ’t Waal II en bijbehorende omgevingsvergunning onherroepelijk geworden.

Logo Houten

 

Op 27 juni 2017 heeft de gemeenteraad van Houten het bestemmingsplan ‘Bouwlocaties Tull en ’t Waal II’ ongewijzigd vastgesteld. Op 22 november 2017 is vervolgens de bijbehorende omgevingsvergunning ‘Tull en 't Waal, Kerkebogerd 1-57 en 10-20 en Kerkbrink 5-13, oprichten 40 woningen en weigeren aanleggen in- en uitrit (UV12148)’ gepubliceerd.

Tegen het bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarnaast is bij de gemeente bezwaar ingediend tegen de omgevingsvergunning. Zowel het beroep tegen het bestemmingsplan als het bezwaar tegen de omgevingsvergunning zijn onlangs ingetrokken. Hiermee zijn het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan is vanaf heden te raadplegen op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0031TULLENTWAALII-VSBP .

Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke webviewer RoView: http://0321.roview.net/

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen met de heer P. de Moed of de heer R. de Goede van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven