Kennisgeving ontwerp omgevingsverguning (uitgebreide procedure) Dorpstraat 25 (OV2017-0313)

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen van het rijksmonument Dorpstraat 25 ter realisering van 3 appartemen en een parkeerkelder.

 

De aanvraag, ontwerpbeschkking en de bijbehorende stukken liggen van vrijdag 23 maart 2018 tot en met donderdag 3 mei 2018 ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven.

 

Daarnaast is het besluit met de bijbehorende stukken te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, trefwoord ‘Dorpstraat 25'.

 

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze kan naar keuze schriftelijk of mondeling worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Het is niet mogelijk om zienswijzen per e-mail in te dienen.

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Mens en Omgeving via telefoonnummer 14 040.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan fcontact op met de afdeling Mens en Omgeving per mail via omgevingsloket@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040.

 

 

 

Naar boven