Vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening Van Leeuwenhoekkwartier Noord’, Delft

Logo Delft

De gemeenteraad van Delft heeft in zijn vergadering van 1 februari 2018 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Van Leeuwenhoekkwartier Noord’ vastgesteld.

In deze herziening van het bestemmingsplan voor het noordelijke deel van het toekomstige Van Leeuwenhoekkwartier wordt de realisatie van The Student Hotel mogelijk gemaakt. Dit gebied bestaat uit het gebied rondom het nieuwe station tussen het Bolwerk en de toekomstige Ireneboulevard en het gebied tussen de Ireneboulevard, de Groene Haven en het toekomstige stadspark.

Met de voorliggende herziening worden voor de realisatie van The Student Hotel de gebruiksmogelijkheden voor het bedrijfsmatig aanbieden van logies aangepast. Op grond van de herziende regeling wordt het mogelijk om ter plaatse van de aanduiding ‘hotel’ bedrijfsmatig logies aan te bieden die in hoofdzaak bestaat uit langdurig verblijf van ten minste één week met daarnaast de mogelijkheid tot reguliere hotelovernachtingen.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 22 maart 2018 kunt u het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit bekijken.

  • 1.

    Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan het Stationsplein 1. U kunt bij het Klant Contact Centrum ook een exemplaar van het vastgestelde bestemmingsplan kopen.

  • 2.

    Opvragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

  • 3.

    Via http://www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage.

In beroep gaan

Bent u belanghebbende bij dit bestemmingsplan en hebt u eerder al een zienswijze ingediend? Of kunt u aantonen dat u niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen? Dan kunt u 23 maart 2018 tot en met 03 mei 2018 beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan. Stuur hiervoor een brief met uw beroepschrift naar:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u ook vragen om een voorlopige voorziening. Hiervoor stuurt u een brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bestemmingsplan of de procedure? Kijk dan op www.delft.nl/bestemmingsplannen of neem contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14015.

Vul hier de tekst in

Naar boven