Vastgesteld bestemmingsplan “Lidl Kaatsheuvel” en gecoördineerd verleende omgevingsvergunning

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPLidlKaatsheuvel-VG01

De gemeenteraad heeft op 20 april 2017 besloten om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening (Wro) van toepassing te verklaren voor het plan ‘Lidl Kaatsheuvel’. Met gebruik van de coördinatieregeling kunnen meerdere besluiten tegelijk worden voorbereid. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de Lidl Kaatsheuvel maken de verplaatsing en modernisering van de supermarkt Lidl in Kaatsheuvel planologisch mogelijk.

Bestemmingsplan

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad op 8 maart 2018 heeft besloten het bestemmingsplan 'Lidl Kaatsheuvel' ongewijzigd vast te stellen.

Omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 15 maart 2018 een omgevingsvergunning heeft verleend.

Inzagetermijn

U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen tijdens de beroepstermijn van donderdag 22 maart 2018tot en met woensdag 2 mei 2018. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken en de verleende omgevingsvergunning kunt u digitaal inzien op de gemeentelijke website: www.loonopzand.nl.

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0809.BPLidlKaatsheuvel-VG01).

Beroep instellen

Doordat de coördinatieregeling van kracht is voor het plan ‘Lidl Kaatsheuvel’ kunt u tegen beide besluiten, vaststelling van het bestemmingsplan en verlening omgevingsvergunning, in één keer beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tegen het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning kan binnen de genoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan te geven.

In uw beroepschrift moet u minimaal opnemen: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Stuur uw ondertekend beroepschrift naar:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA ’s-Gravenhage

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Personen die beroep instellen tegen het bestemmingsplan kunnen ook een verzoek om voorlopige voorziening doen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het bestemmingsplan niet in werking dan nadat op het verzoek is beslist.

Als geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan binnen de beroepstermijn, treedt het bestemmingsplan een dag na afloop van de beroepstermijn in werking.

Wilt u meer informatie?

Neem voor informatie over het bestemmingsplan dan contact op met Joost Smeulders van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 0416-289206 of e-mail: j.smeulders@loonopzand.nl of voor de omgevingsvergunning met Twan van Dongen van de afdeling Vergunningverlening/Toezicht/Veiligheid via telefoonnummer 0416-289147 of e-mail t.dongen@loonopzand.nl.

Naar boven