Vastgesteld uitwerkingsplan Blokskampse- en Rijbroeksedreef

Logo Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt bekend dat het college op 6 februari 2018 het uitwerkingsplan Blokskampse- en Rijbroeksedreef heeft vastgesteld. Het uitwerkingsplan voorziet in de bouw van 55 woningen, welke zijn gesitueerd aan de westzijde en oostzijde van de Rijbroeksedreef, alsmede ten noorden en zuiden van de Blokskampsedreef (woningbouwplan De Beekse Akkers in Beek en Donk). Het plan bestaat uit 15 vrijstaande, 26 halfvrijstaande en 14 rijwoningen. Het ontwerp-uitwerkingsplan lag eerder ter inzage. Tegen dit ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het uitwerkingsplan Blokskampse- en Rijbroeksedreef ligt met de bijbehorende stukken van maandag 19 maart 2018 tot 30 april 2018 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > wonen en leven > bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijke plannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPUBDblokskampsedr-VG01).

Gedurende voornoemde inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep/verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdens de eerste ter visieligging een zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven