Voorbereidingsbesluit Groesbeekseweg 3 te Mook

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 maart 2018 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor het gebied "Groesbeekseweg 3 te Mook'', zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende verbeelding met identificatienummer NL.IMRO.0944.Groesbeekseweg3-VB01.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen ter plaatse. In het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, is het verboden om het gebruik van gronden en bouwwerken of een deel daarvan te wijzigen in een andere vorm van gebruik dan aanwezig is op de dag van inwerkingtreding van dit voorbereidingsbesluit.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking de dag na bekdnmaking en geldt voor de duur van één jaar. Het besluit ligt vanaf 15 maart 2018 in papieren vorm ter inzage in het gemeentehuis voor een termijn van zes weken. Daarnaast kan vanaf 15 maart 2018 het voorbereidingsbesluit geraadpleegd worden op www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 6969111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Mook en Middelaar 14 maart 2018

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar

Naar boven