Kennisgeving beschikking nieuwbouw van 8 woningen aan de Hogenakker en Blokakker te Udenhout Z-HZ_WABO-2017-02345 verzonden 14 maart 2018.

Logo Tilburg

Kennisgeving beschikking nieuwbouw van 8 woningen aan de Hogenakker en Blokakker te Udenhout

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij omgevingsvergunning verlenen als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    het (ver-) bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.10 Wabo opgenomen weigeringsgronden;

  • 2.

    het handelen in strijd met regels van de ruimtelijke ordening, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.12 Wabo opgenomen weigeringsgronden. 

    Inzake nieuwbouw van 8 woningen aan de Hogenakker en Blokakker te Udenhout

    (Z-HZ_WABO-2017-02345).

     

    Terinzagelegging

    De beschikking (inclusief ruimtelijke onderbouwing) ligt vanaf maandag 19 maart 2018 gedurende 6 weken ter inzage.

    De beschikking (inclusief ruimtelijke onderbouwing) is gedurende de genoemde termijn te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en inclusief vergunningstukken te downloaden op www.tilburg.nl/omgevingsvergunningen (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.OGV2017004-b001).

     

    Beroep beschikking

    Tegen de beschikking kan gedurende de hiervoor genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door:

    - Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

    - De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

    - Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

     

    De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven