Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘De Woezel, Warmond’

Logo Teylingen

RECTIFICATIE

 

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

In het gebouw ‘De Woezel’, Schoonoord 23, Warmond was een peuterspeelzaal gevestigd. De gemeente heeft geen intentie het gebouw verder te gebruiken voor maatschappelijke doeleinden. De locatie is geschikt voor herontwikkeling. Dit betreft een kleinschalig appartementengebouw (maximaal negen appartementen) waarbij de beleving van het water en de groenzone in de openbare ruimte worden gerespecteerd. Om de bouw mogelijk te maken is een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Ter inzageligging

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt voor eenieder ter in­zage van donderdag 11 januari tot en met woensdag 21 februari 2018.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Con­tact­centrum in het Gemeente­kantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voor­ziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de website van de gemeente Teylingen (www.teylingen.nl) staat een rechtstreekse link naar het digitale bestem­mingsplan.

Naast een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan vindt u op de website van de ge­meente Teylingen een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie van het ontwerpbestemmings­plan, is op grond van arti­kel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend).

Zienswijzen

Binnen de termijn van 11 januari tot en met 21 februari 2018 kunt u over het ontwerpbe­stemmingsplan schriftelijk of mon­de­ling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ  Voorhout, telefoon 14-0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mail­adres: gemeente@teylingen.nl

Wanneer u een zienswijze indient kan iedereen deze op onze website inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Josephine Braam of de heer P.M.W.M. van Goch van het Domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252 of via e-mail j.braam2@hltsamen.nl of p.vangoch@hltsamen.nl 

 

Naar boven