Ontwerpbestemmingsplan  Drijvende bouwwerken, gemeente Zoetermeer

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

 

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 6 maart 2018 het ontwerpbestemmingsplan Drijvende bouwwerken vrijgegeven voor terinzagelegging.

 

Ontwerpbestemmingsplan 

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Drijvende bouwwerken wordt begrensd door de plancontouren. Het paraplubestemmingsplan is een juridisch technische herziening naar aanleiding van de inwerkingtreding van de Wet verduidelijking voorschriften woonboten op 1 januari 2018. Dit parapluplan vult ongeveer 59 plannen aan met bouwregels en eenduidige regelingen voor meten. Het plan maakt nadrukkelijk geen nieuw beleid mogelijk, geen nieuwe ligplaatsen en geen voorzieningen behorende bij woonboten. Het is uitsluitend een technische herziening.

 

Terinzagelegging 

Het ontwerpbestemmingsplan Drijvende bouwwerken ligt met ingang van vrijdag 16 maart 2018 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij het stadhuis, Amstel 1, 1011 PN Amsterdam. Bel voor openingstijden 14020 of kijk

https:// www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten

 

Het ontwerpbestemmingsplan Drijvende bouwwerken met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan ID: NL.IMRO.0363.GA1601.PBPGST-OW01).

 

Zienswijzen 

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. mw W. Verbeek.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, om een afspraak te maken met mw W. Verbeek via 14020 of per email w.verbeek@amsterdam.nl

 

Amsterdam, 15  maart 2018  

 

Burgemeester en wethouders,

 

J. J. van Aartsen

 

burgemeester

 

mr. A.H.P. van Gils

 

secretaris

 

Naar boven