Ontwerpplan Waterweide

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat op grond van artikel 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening dat met ingang van donderdag 22 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd:

  • 1.

    het ontwerp uitwerkingsplan 'Waterweide', dat voorziet in de herontwikkeling van het gebied aan de Raadhuislaan te Grootebroek voor woningbouw;

  • 2.

    het ontwerpbesluit 'hogere grenswaarden Wet geluidshinder' voor het Uitwerkingsplan Waterweide.

Ter inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidshinder en alle bijbehorende stukken liggen van 22 maart t/m 2 mei 2018 voor een ieder ter inzage.

De stukken zijn gedurende deze periode digitaal raadpleegbaar via www.officielebekendmakingen.nl. Het ontwerp uitwerkingsplan is tevens raadpleegbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPwaterweide-ON01.

Zienswijzen

Binnen deze termijn van 6 weken kunnen door belanghebbenden zienswijzen worden ingediend.

De zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA, Bovenkarspel.

Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijzen ontwerp uitwerkingsplan Waterweide’ en/of ‘zienswijzen ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Uitwerkingsplan Waterweide’.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk.

Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt.

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp uitwerkingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidshinder of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de projectleider, de heer Harm Medema (telefoon 0228-534184).

Naar boven