Ontwerp bestemmingsplan Sint Rochusstraat 14 Nederweert

Logo Nederweert

De gemeente Nederweert is van plan de beheersverordening Nederweert, Budschop, Eind, Ospeldijk en Pannenweg-Oost gedeeltelijk te herzien. De herziening heeft als doel een woning aan de Sint Rochusstraat 14 in Nederweert planologisch mogelijk te maken. De mogelijkheid om deze locatie te gebruiken voor detailhandel en horeca komt hiermee te vervallen. Er is geen ontwerp-exploitatieplan opgesteld. Wel is er een anterieure overeenkomst met de ontwikkelaar gesloten.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 16 maart tot en met 26 april 2018, bij de centrale klantenbalie, op afspraak, via www.nederweert.nl--> plannen en projecten à bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Houtappels van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

 

Nederweert, 15 maart 2018

Naar boven