Onherroepelijk bestemmingsplan 'Inbreiding Hooge Berkt 2017’

Logo Bergeijk

Het op donderdag 28 september 2017 vastgestelde bestemmingsplan 'Inbreiding Hooge Berkt 2017', is onherroepelijk geworden, omdat geen beroep tegen het bestemmingsplan is ingediend.

Het bestemmingsplan ‘Inbreiding Hooge Berkt 2017’ is vooral een actualisering van het geldende bestemmingsplan in dit nieuwe woongebied. Dat betekent dat nieuwe digitale eisen zijn verwerkt. Het bestemmingsplan heeft ook nieuwe, soepelere regels voor het bouwen en gebruiken van de woningen en gronden in de nieuwbouwwijk. In de toelichting van het bestemmingsplan leest u meer.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien van een plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 551455) of via de receptie. Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (ropubliceer) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer NL.IMRO.1724.BPBihb1074-VAST.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven