Vastgesteld wijzigingsplan 'Maaij 1

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op dinsdag 6 maart 2018 het wijzigingsplan 'Maaij 1' hebben vastgesteld.

Inzage

Het wijzigingsplan 'Maaij 1' met identificatienummer NL.IMRO.1724.BPUmaa0052-VAST ligt met ingang van donderdag 15 maart 2018 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van het plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de receptie.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit wijzigingsplan worden verkregen.

Het vastgestelde wijzigingsplan is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het wijzigingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het wijzigingsplan 'Maaij 1' voorziet in de wijziging van de agrarische bedrijfsbestemming naar een woonbestemming aan de Maaij 1 te Bergeijk.

Beroep

Degene die omtrent het ontwerpwijzigingsplan tijdig zijn zienswijze bij ons kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij ons kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde termijn tegen het wijzigingsplan beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep dient gericht te zijn aan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van donderdag 26 april 2018. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening van de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven