Ontwerpbestemmingsplan Parkeernormen, Putten

Logo Putten

Van 19 maart tot 1 mei 2018 ligt in het gemeentehuis voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Parkeernormen.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het van toepassing verklaren van de Nota Parkeernormen op de gemeentelijke bestemmingsplannen, met uitzondering van de bestemmingsplannen Kom Noord, Kom Zuidoost en Westelijk Buitengebied. Voor die bestemmingsplannen zijn al eerder ontwerpbestemmingsplannen in procedure gebracht, waarvan de parkeernormen deel uitmaken.

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, via de telefoonnummers (0341) 359 733 en (0341) 359 734, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren worden ingezien. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBKParkeernormen-ON01 of op de gemeentelijke website www.putten.nl/bestemmingsplannen.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad, Postbus 400, 3880 AK te Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de hierboven genoemde telefoonnummers.

Naar boven