Provincie Noord-Holland/Rijkswaterstaat - Wabo en Waterwet, ontwerpbeschikkingen (Hornweg 6 te Amsterdam)

Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, mede namens de minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekend dat zij ontwerpbeschikkingen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Waterwet (Wtw) ter inzage heeft gelegd.

 

Koole Maritiem B.V., gelegen aan Hornweg 6 te Amsterdam, heeft twee vergunningaanvragen ingediend. In het kader van de coördinatieregeling zoals genoemd in art. 3.16 van de Wabo doorlopen beide aanvragen gezamenlijk de procedure overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. 

 

De ontwerpbeschikking ingevolge de Wabo betreft het voornemen tot het oprichten en in werking hebben van de inrichting met een scheepswerf en de opslag van maritiem materieel. In de inrichting worden schepen onderhouden en gerepareerd en worden afgedankte schepen ontvangen en gesloopt. Daarnaast vinden diverse ondersteunende activiteiten plaats als wassen, lassen en tanken. De aanvraag betreft ook het bouwen van een hek en het aanbrengen van een vloeistofdichte vloer.

 

De ontwerpbeschikking ingevolge de Wtw betreft het voornemen tot het brengen van stoffen, afkomstig van de inrichting gelegen aan Hornweg 6 te Amsterdam, in de ADM-haven.

 

Zaaknummer: 3239729

 

Inzage

De ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen (bekendmakingen provincie Noord-Holland - overige bekendmakingen) en (digitaal) bij:

- provincie Noord-Holland, Kleine Houtweg 18 te Haarlem;

- Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, Toekanweg 7 te Haarlem;

- Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket, Amstel 1 te Amsterdam.

 

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over de ontwerpbeschikkingen naar voren brengen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, t.a.v. Regiebureau, Postbus 209, 1500 EE Zaandam.

Heeft u een vraag over deze procedures of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op www.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikkingen kan worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking en als een zienswijze naar voren is gebracht over de ontwerpbeschikking.

 

Naar boven