[Bekendmaking ontwerp ‘Bestemmingsplan Het Spiegel - Iepenlaan 4A Bussum’]

Logo Gooise Meren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van 15 maart 2018 voor een periode van zes weken (tot en met 25 april 2018) voor een ieder ter inzage liggen:

-Het ontwerp ‘Bestemmingsplan Het Spiegel-Iepenlaan 4A Bussum’ met identificatienummer NL.IMRO.1942.BP2016B002011-on01, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

- De Planschade en anterieure overeenkomst Postzegelbestemmingsplan Spiegel-Iepenlaan 4A  Bussum.

Omschrijving

Het plan betreft een ontwikkelingsplan voor de realisatie van 8 woningen. Ter plaatse van het plangebied vigeert thans het bestemmingsplan: Het Spiegel - Prins Hendrikpark 2010,   onherroepelijk geworden op 10 augustus 2011.

Ter inzage ligging

Binnen de genoemde termijn wordt het ontwerpbestemmingsplan

Bestemmingsplan Het Spiegel-Iepenlaan 4A Bussum’

beschikbaar gesteld op bestuur.gooisemeren.nl/ ‘Bestemmingsplan Het Spiegel-Iepenlaan 4a Bussum’.

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Openingstijden zie www.gooisemeren.nl .

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken (met ingang van 15 maart 2018 tot en met 25 april 2018) kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000, 1400 HA Bussum, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Het Spiegel-Iepenaan 4A Bussum’.

Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: kcc@gooisemeren.nl, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Het Spiegel-Iepenaan 4A Bussum.

Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij de projectleider Joost du Pont via 035-2070000.

Beroep

Tenslotte is het van belang te weten dat alléén degenen die zienswijzen hebben ingebracht zoals hierboven beschreven en belanghebbend zijn, te zijner tijd naar aanleiding van het definitieve besluit beroep kunnen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de projectleider Joost du Pont via 035-2070000

Planschade en anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met de initiatiefnemer een Planschade en anterieure overeenkomst is gesloten. Deze overeenkomst behelst het verhaal van mogelijke planschade op de initiatiefnemer in geval binnen 5 jaar na vaststelling van het bestemmingsplan een planschadeclaim als gevolg van de wijziging van de bestemming geheel of gedeeltelijk wordt toegewezen. De overeenkomst ligt vanaf 15 maart 2018 voor een periode van 6 weken eveneens ter inzage. Over deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

 

 

Bussum, 14 maart 2018

Naar boven