Gemeente Heusden - vaststelling uitwerkingsplan Geerpark fase 3a

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het op 13 maart 2018 het uitwerkingsplan Geerpark fase 3a (NL.IMRO.0797.BPUfase3a-VG01) heeft vastgesteld.

Het plangebied maakt deel uit van de nieuwe woonwijk Geerpark en heeft in het bestemmingsplan ‘Geerpark’ (in samenhang met ‘Geerpark planherziening 1’) de bestemming ‘Wonen – Uit te werken 4’.

Het uitwerkingsplan is gewijzigd vastgesteld en bevat dus enkele wijzigingen ten opzichte van het ontwerp. De wijzigingen zijn overzichtelijk aangegeven in het ter inzage liggende besluit.

Inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 maart 2018 gedurende 6 weken ter inzage. Een digitale versie is raadpleegbaar via www.heusden.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college kenbaar hebben gemaakt, en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarnaast kan iedereen gedurende de bovenvermelde termijn beroep instellen tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht. Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn.

U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. U kunt ook digitaal beroep instellen via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde uitwerkingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde uitwerkingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven