Ontwerpwijzigingsplan ‘Aetsveldseweg 7 te Weesp’

Logo Weesp

Burgemeester en wethouders van Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf 11 januari 2018 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan Aetsveldseweg 7 + bijlagen (NL.IMRO.0457.BP01WP02LG-on01) ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan ‘Aetsveldseweg 7’ + bijlagen kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt tevens tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp. Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een toelichting, verbeelding en de regels. De bijlagen bestaan uit onderzoeken, rapportages.

Toelichting

Voor het perceel Aetsveldseweg 7 geldt het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Weesp’ van de gemeente Weesp. Hierin heeft het perceel de bestemming ‘Agrarisch met waarden’. De gewenste ontwikkeling is een woonfunctie. Voor deze gewenste ontwikkeling is een wijziging van het vigerende bestemmingsplan noodzakelijk. Middels de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan (artikel 3.8.5) kan de wijzigingsprocedure (ex artikel 3.6 Wro) worden doorlopen.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan Aetsveldseweg 7 naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5099, 1300 GB Weesp. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met mevrouw J.E. Filippo, telefonisch bereikbaar op (0294) 491 391 of per e-mail op info@weesp.nl.

Naar boven