Bestemmingsplan Kampstraat 2B vastgesteld

Logo Baarn

Burgemeester en wethouders van Baarn maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Baarn in de openbare vergadering van 20 december 2017 het bestemmingsplan “Kampstraat 2B” ongewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan “Kampstraat 2B” ligt met ingang van vrijdag 12 januari 2018 tot en met donderdag 22 februari 2018 voor een ieder ter inzage.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is opgesteld om nieuwbouw op het perceel Kampstraat 2b mogelijk te maken. Het gaat hierbij om de realisatie van een nieuw appartementengebouw voor zes appartementen.

Anterieure overeenkomst

Ten behoeve van deze ontwikkeling is er 15 november 2017 een anterieure overeenkomst gesloten met de initiatiefnemer. Hierdoor kan een exploitatieplan achterwege blijven. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt bij de stukken ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of een bezwaarschrift worden ingediend.

Ter inzage

Het bestemmingsplan “Kampstraat 2B” met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Hebt u vragen maakt u dan een afspraak bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.

Het bestemmingsplan “Kampstraat 2B” is digitaal in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (idn) is NL.IMRO.0308.000068-VA01. Door het pad http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.000068-VA01 in te typen komt u direct bij het bestemmingsplan Kampstraat 2b.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.baarn.nl, keuze “wonen, bouwen en verhuizen” en vervolgens de keuze “bestemmingsplannen”.

Beroep instellen

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging van vrijdag 12 januari 2018 tot met donderdag 22 februari 2018, beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen belanghebbenden (omdat er geen zienswijzen zijn ingediend zijn dit diegenen die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om een zienswijze in te dienen) gebruik maken. Beroep kunt u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven