Wijzigingsplan ‘Molenweg 3 te Walsoorden’

Logo Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat bij besluit van 20 februari 2017 zij het wijzigingsplan Molenweg 3 te Walsoorden gewijzigd hebben vastgesteld. Het plan betreft het wijzigen van de bestemming Molenweg 3 te Walsoorden naar de bestemming woondoeleinden.

De wijzigingen hebben in ieder geval betrekking op een aanpassing van de toelichting zoals opgenomen in de bijlage behorende bij het vaststellingsbesluit.

 

Het besluit van het college inclusief de bijlage waarin de zienswijze is beantwoord en het vastgestelde wijzigingsplan liggen van 15 maart tot en met 25 april 2018 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0677.wpbuitenmolenweg3-001V.

 

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijzen bij het college kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij, overeenkomstig artikel 3.6 Wro en afdeling 3:4 Awb geen zienswijzen bij het college naar voren heeft gebracht kan beroep instellen binnen de termijn van 16 maart tot en met 26 april 2018 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Daarnaast kan iedereen bedenkingen naar voren brengen tegen de wijzigingen zoals die door het college zijn aangebracht. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen & Werken, tel.: 14 0114.

 

Hulst, 14 maart 2018

 

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven