Hernieuwd vaststellen bestemmingsplan Veegplan A 2017

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan Veegplan A 2017 met bijbehorend raadsvoorstel en -besluit – voor locatie 25 - opnieuw ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan is op 6 maart 2018 vastgesteld.

 

Wijzigingen

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan “Veegplan A 2017” op 26 september 2017 heeft de gemeenteraad wijzigingen aangebracht aan diverse locaties. Gebleken is dat voor locatie 25 vallend in het bestemmingsplan Entreegebied De Wieken Zuid nog enkele aanpassingen in de bouwregels nodig zijn. Deze wijzigingen staan opgesomd in het raadsvoorstel van het ‘Hernieuwd vaststellen Veegplan A 2017’.

 

Procedure

Het bestemmingsplan “Veegplan A” (identificatie NL.IMRO.0307.BP00133-0301) ligt met bijbehorende stukken van vrijdag 16 maart 2018 tot en met donderdag 26 april 2018 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 1. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de landelijke voorziening voor bestemmingsplannen www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de website van de gemeente staat een rechtstreekse link naar de documenten van het bestemmingsplan (zie www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen).

Gedurende de terinzagelegging kan een ieder beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van een beroepschrift moet griffierecht betaald worden. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar  http://raadvanstate.nl/onze_werkwijze/bestuursrechtspraak, of bel 070 426 44 26.

De besluiten van de gemeenteraad treden in werking na afloop van de beroepstermijn. Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, op voornoemd adres.

 

Naar boven