ONTWERP BESTEMMINGSPLAN WARFFUMERWEG 10 RASQUERT

Logo Winsum

Vanaf 14 maart 2018 tot en met 24 april 2018 ligt het ontwerp bestemmingsplan Warffumerweg 10 Rasquert (NL.IMRO.0053.BPRA2017INBR1-OW01) voor iedereen ter inzage bij het klantcontactcentrum van de gemeente. U kunt het plan ook inzien via de gemeentelijke website, www.winsum.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het akkerbouwbedrijf aan de Warffumerweg 10 in Rasquert. Om de bedrijfsactiviteiten uit te kunnen breiden is een nieuwe opslagloods ten noordwesten van de bestaande loods gewenst. Deze ontwikkeling past niet binnen het bestemmingsplan. Om de loods te kunnen realiseren moet de situering van het bouwvlak worden gewijzigd. Het nu voorliggende bestemmingsplan voorziet in deze wijziging en maakt de uitbreiding van het bedrijf met een nieuwe opslagloods mogelijk.

In de periode dat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U moet uw zienswijze richten aan de gemeenteraad.

Naar boven