Gemeente Zeist - Coördinatiebesluit Wro, Cashcentrum De Nederlandsche Bank

Logo Zeist

De gemeenteraad heeft op 13 februari 2018 besloten de coördinatieregeling uit artikel 3.30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) toe te passen voor nog te nemen besluiten ten behoeve van de realisatie en het gebruik van het Cashcentrum van De Nederlandsche Bank (DNB) op het defensieterrein Camp New Amsterdam in Huis ter Heide te Zeist.

Voor deze ontwikkeling wordt een nieuw bestemmingsplan of een omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan voorbereid en zijn verschillende andere (omgevings)vergunningen nodig. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de totstandkoming van deze besluiten gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. De te coördineren besluiten worden via één kennisgeving bekendgemaakt en worden daarna tegelijkertijd ter inzage gelegd. Op dit moment worden alle ontwerpbesluiten voorbereid. Zodra deze beschikbaar zijn, wordt de kennisgeving hiervan gepubliceerd. Na die kennisgeving bestaat de mogelijkheid om zienswijzen in te brengen over (één van) de ontwerpbesluiten. Na de definitieve besluitvorming bestaat de mogelijkheid om beroep in te stellen tegen (één van) de gecoördineerd voorbereide besluiten.

Tegen het coördinatiebesluit zelf kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Het coördinatiebesluit ligt met ingang van donderdag 15 maart 2018 wel digitaal ter inzage in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist en is tevens raadpleegbaar via de website van de gemeente Zeist (www.zeist.nl/bekendmakingen).

Dit coördinatiebesluit treedt de dag na de bekendmaking ervan in werking.

Naar boven