Voorbereidingsbesluit Vronermeerweg 27 en 27A Sint Pancras

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van gemeente Langedijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 maart 2018 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor het perceel Vronermeerweg 27 (kadastraal bekend Langedijk sectie K, nummer 178) en 27A (kadastraal bekend Langedijk, sectie K, nummers 232 en 233) te Sint Pancras(zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.0416.BPSP2012vb003-va01) en te verklaren dat voor dit gebied een partiële herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste (bouw) ontwikkelingen ter plaatse en bevat tevens een verbod om het feitelijk gebruik van gronden of bouwwerken in het gebied te wijzigen. Voor dit verbod kan het bevoegd gezag afwijken via een omgevingsvergunning voor zover het afwijkend gebruik niet strijdig is met in voorbereiding zijnde partiële herziening van het bestemmingsplan Sint Pancras.

H et voorbereidingsbesluit treedt in werking op 9 maart 2018 en geldt voor de duur van één jaar. Het besluit ligt vanaf 9 maart 2018 in papieren vorm ter inzage in het g emeentehuis te Zuid-Scharwoude en is vanaf deze dag digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven