Ontwerp-bestemmingsplan Heerenveen – Skoatterwâld 2e en 3e fase

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders hebben een bestemmingsplan opgesteld voor het noordelijk en het oostelijk deel van Skoatterwâld (de 2e en 3e fase).

De globale begrenzing van het plangebied is als volgt: de noordzijde wordt begrensd door de bebouwing aan Het Meer, de oostzijde door de bebouwing aan de Woudsterweg, de zuidzijde door de Prins Bernhardweg en de westzijde door de bebouwing van de 1e fase van Skoatterwâld en de A32.

Dit plan is een juridisch-technische actualisatie van het geldende bestemmingsplan en bevat inhoudelijk geen beleidswijzigingen.

 

Stukken ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 15 maart 2018 tot en met woensdag 25 april 2018 ter inzage.

Het ontwerp-bestemmingsplan kan worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.Skoatterwald2en3-OW01) van het ontwerp-bestemmingsplan.  

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. Daarnaast kan het ontwerp-bestemmingsplan worden ingezien op de website van de gemeente Heerenveen: www.heerenveen.nl/terinzage.

 

Zienswijzen

Vanaf donderdag 15 maart 2018 tot en met woensdag 25 april 2018 kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerp-bestemmingsplan.

 

 

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan:

De gemeenteraad van Heerenveen

Postbus 15000

8440 GA HEERENVEEN

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen, kan op maandagen, dinsdagen en vrijdagen tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de mevrouw Caroline Hiskemuller, telefoon (0513)-617426.

Naar boven